Nieuws  


                

Cabaretvoorstelling 

De cabaretvoorstelling Je Moet Ergens Beginnen die ik afgelopen jaar maakte met regisseur Elisabeth Boor, speelde ik op 4 september in Amsterdamse sociëteit De Kring. Eerder speelde ik ‘m op 27 en 28 juni in het Betty Asfalt Complex, een theater in Amsterdam. 

In het kader van de voorstelling creeërde ik T-shirts en rompertjes met de opdruk ‘je moet ergens beginnen’ erop. Zoek je een origineel en mooi cadeau? Kijk dan eens in de webshop.
Kinderboek

Zangeres Elly Machtel schreef een kinderverhaal over Toontje, een jongen die muzieknoten wil leren lezen.

Ze klopte bij me aan omdat ze het manuscript al twintig jaar op de plank had liggen, maar er nooit iets mee had gedaan. Het lag daar maar te liggen. Op die plank. Zonde zeg!

Samen zijn we het stof ervan af gaan blazen. Ik deed de redactie, samen vonden we de juiste illustratrice voor het boek, Nadia Engelhart,  en ik betrok vormgeefster Hannah Roos bij het proces. Met Hannah maakte ik eerder de boeken The Fastned Story.

Op het moment (najaar 2020) zijn we dit boek aan het afronden. Lanceerdatum: 12 november. Informatie over waar je het boek kan aanschaffen volgt hier.

Het boek is een must voor iedereen die kinderen op een speelse wijze kennis wil laten maken met muziek.

Lovedoc

Grafisch vormgever Caitlin Berner en ik startten project Memo. Om nog niet vertelde verhalen van waarde een plek te geven.

We vinden elkaar in deze gedeelde interesse van koesteren. Daarbij zijn we allebei gefascineerd hoe vorm en inhoud elkaar kunnen versterken. Vanuit dit verlangen is deze samenwerking ontstaan.

Als eerste creatie van project Memo zijn Caitlin en ik de publicatie Love Stories aan het maken. Ik heb Caitlins ouders geïnterviewd over hun eerste ontmoeting. Caitlin goot dit verhaal in een grafische vorm die de ontmoeting symboliseert. Het is bijna af, meer info volgt binnenkort. 

Voor meer info over Caitlins werk, zie glitterstudio.nl


 


︎ info@hannahaukes.com | ︎ 0031(6)42216346 | ︎ inschrijven voor nieuwsbrief | ︎ website: © Hannah Aukes 2020 | profiel ︎: Geertje van Odijk | algemene voorwaarden | privacy & cookies