Over


Onder woorden brengen, dat doe ik een leven lang. Zo lang ik me kan herinneren geniet ik van de schoonheid en mogelijkheden van taal. Inmiddels werk ik ruim vijftien jaar als schrijver, journalist, redacteur, interviewer, begeleider, projectleider en onderzoeker.  

Dat onderzoek is oneindig, ook buiten mijn reguliere werk: daar volg ik teken- en taalcursussen, verken ik het spelen in theater, maak ik reizen. Hier en daar schijnt zichtbaar op deze site dat onderzoek door. Mijn ervaringen neem ik in ieder geval mee in elke samenwerking die ik aanga. 

Ik studeerde letteren, cultuur, internationale betrekkingen, geschiedenis en journalistiek en werkte daarna in de publieke sector. In 2009 startte ik mijn freelancebusiness onder de noemer ‘Schrijfbij’ vanwege de metafoor: de bij beweegt en is essentieel voor een gezonde samenleving.

Verhalen zijn als bijen. Ze kruisbestuiven. Zo kunnen we communiceren, ervaren, overbruggen - en dus werelden verbinden. 

Wil je dat ik je verhaal over het voetlicht breng? Neem contact op. 

︎  ︎  ︎  ︎

Op de hoogte blijven van mijn werk? Schrijf je in voor mijn zeer onregelmatige nieuwsbrief.HAFKAS

Hannah Aukes Formerly Known As Schrijfbij

Zinnen zou je kunnen zien als lange draden van taal, lijnen van inkt die we uitgooien de wereld in om verbinding te creëren. 

 


︎ info@hannahaukes.com | ︎ 0031(6)42216346 | ︎ inschrijven voor nieuwsbrief | ︎ website: © Hannah Aukes 2020 | profiel ︎: Geertje van Odijk | algemene voorwaarden | privacy & cookies