Webshop Cadeau

Doe jezelf of een ander dit unieke T-shirt cadeau! Scroll ook naar beneden voor een origineel kraampresentje: een romper, eveneens met de opdruk ‘je moet ergens beginnen’. De unisex T-shirts zijn voor alle leeftijden geschikt en leveren - aan de recensies van dragers te horen - interessante gesprekken op. Je moet ergens beginnen, dat is tijdloos.


Wit T-shirt, blauwe letters
€ 20 

100 % fair, 100 % zacht

De shirts en rompers zijn gemaakt van 100 % biologische katoen in een bedrijf met een pro-actief sociaal beleid. De opdruk is een met de hand vervaardigde zeefdruk op basis van ecologische inkt. De stof voelt lekker zacht aan.

Bestellen en verzenden

De prijs van de producten zijn incl. btw en ex. verzendkosten (in de ︎ staan prijzen vermeld zonder btw. Klik je door, komt de btw erbij). Je bestelling zal binnen 3 werkdagen worden verzonden. Eerder kan ook hoor,  stuur dan een mailtje naar info@hannahaukes.com. Opgelet: maten vallen lichtelijk groot uit, dus een M valt als een L.

Lichtroze T-shirt, rode letters
€ 20 

Ophalen en betalen

Wil je liever geen verzendkosten betalen en je bestelling ophalen op mijn werkplek (in Amsterdam) of betaal je liever niet via creditcard? Dat kan. Stuur me dan een bericht op info@hannahaukes.com met je bestelling en maak het bedrag over op rekeningnummer NL69INGB0007305885 t.n.v. H.M. Aukes onder vermelding van je aankoop. 


Grijs T-shirt, gele letters
€ 20

Ruilen en retour

Is de maat niet goed of wil je toch een andere kleur? Ruilen en retourneren is geen probleem, mits het product in goede, originele staat is. Neem binnen 14 dagen na levering contact met me op.

Cadeau geven?

Wil je graag een T-shirt of romper aan iemand cadeau sturen met een kaartje erbij? E-mail me dan je tekst en het adres op info@hannahaukes.com, dan pak ik je bestelling extra feestelijk in en voeg ik er een handgeschreven kaartje aan toe met jouw persoonlijke woorden. 
Witte romper, groene letters
€ 20

Ontwerp en idee

De T-shirts en rompers zijn een idee van Hannah Aukes en Elisabeth Boor, het ontwerp is gemaakt in co-creatie met het graphic design & VJ-duo Glitterstudio. Het handschrift van de opdruk is van mij. De uitvoering is gedaan door drukkerij Oproer in Den Haag.

Je moet ergens beginnen

Deze T-shirts en rompers vervaardigde ik speciaal in het kader van mijn filosofische cabaretvoorstelling ‘Je Moet Ergens Beginnen’. De voorstelling maakte ik in samenwerking met regisseur Elisabeth Boor.


 


︎ info@hannahaukes.com | ︎ 0031(6)42216346 | ︎ inschrijven voor nieuwsbrief | ︎ website: © Hannah Aukes 2020 | profiel ︎: Geertje van Odijk | algemene voorwaarden | privacy & cookies