Webshop 


NB. Het volledige bedrag van de aankoop van T-shirts uit mijn winkel gaat naar Het Rode Kruis t.b.v. hulpverlening in het conflictgebied Gaza/Israël. 


 
Operatie Bloemenbuurt € 16,95
Je kunt het kinderboek Operatie Bloemenbuurt bij me bestellen. Stuur me een e-mail met het aantal exemplaren dat je wilt ontvangen en op welk adres, dan stuur ik je een betaalverzoek via de mail terug en de boeken via de post. 

T-shirts en rompertjes
Op zoek naar een origineel cadeau? Hier vind je T-shirts en rompertjes met de opdruk ‘Je moet ergens beginnen’. De unisex T-shirts zijn voor alle leeftijden geschikt. 

Hi there! I sell books, and T-shirts and onesies for babies. It has a print on it with my handwriting on it: ‘Je moet ergens beginnen’, which means literally in Dutch ‘You have to start somewhere’. Metaphorically speaking it means, you could say: better dare than doubt.


Wit T-shirt, blauwe letters
€ 20,- 

100 % fair, 100 % zacht

De shirts en rompers zijn gemaakt van 100 % biologische katoen in een bedrijf met een pro-actief sociaal beleid. De opdruk is een met de hand vervaardigde zeefdruk op basis van ecologische inkt. De stof voelt lekker zacht aan.

Bestellen en verzenden

De prijs van de producten zijn incl. btw en ex. verzendkosten (in de ︎ staan prijzen vermeld zonder btw. Klik je door, komt de btw erbij). Je bestelling zal binnen 3 werkdagen worden verzonden. Eerder kan ook hoor,  stuur dan een mailtje naar info@hannahaukes.com. Opgelet: maten vallen lichtelijk groot uit, dus een M valt als een L.

Lichtroze T-shirt, rode letters
€ 20,-

Ophalen en betalen

Wil je liever geen verzendkosten betalen en je bestelling ophalen op mijn werkplek (in Amsterdam) of betaal je liever niet via creditcard? Dat kan. Stuur me dan een bericht op info@hannahaukes.com met je bestelling, dan zal ik je mijn rekeningnummer mailen. 
Grijs T-shirt, gele letters
€ 20,- 

Ruilen en retour

Is de maat niet goed of wil je toch een andere kleur? Ruilen en retourneren is geen probleem, mits het product in goede, originele staat is. Neem binnen 14 dagen na levering contact met me op.

Cadeau geven?

Wil je graag een T-shirt of romper aan iemand cadeau sturen met een kaartje erbij? E-mail me dan je tekst en het adres op info@hannahaukes.com, dan pak ik je bestelling extra feestelijk in en voeg ik er een handgeschreven kaartje aan toe met jouw persoonlijke woorden. 
Witte romper, groene letters
€ 20!

Ontwerp en idee

De T-shirts en rompers zijn een idee van Hannah Aukes en Elisabeth Boor, het ontwerp is gemaakt in co-creatie met het graphic design & VJ-duo Glitterstudio. Het handschrift van de opdruk is van mij. De uitvoering is gedaan door drukkerij Oproer in Den Haag.

Je moet ergens beginnen

Deze T-shirts en rompers vervaardigde ik speciaal in het kader van mijn filosofische cabaretvoorstelling ‘Je Moet Ergens Beginnen’. De voorstelling maakte ik in samenwerking met regisseur Elisabeth Boor.


 


︎ info@hannahaukes.com | ︎ 0031(6)42216346 | ︎ newsletter | ︎ website: © Hannah Aukes 2023 | profile ︎: Geertje van Odijk | general conditions | privacy & cookies